Ugrás a tartalomra

Tünetek kezelése

Tudjon meg többet a különböző típusú fájdalmakról és azok kezeléséről!

Szűrő beállítása
Fejfájás
Fájdalom: mi ez, típusai, kiváltó okai
Életkortól függetlenül mindannyian tapasztaltunk már fájdalmat. Ebből a cikkből megtudhatja mi a fájdalom, hányféle lehet, milyen okai lehetnek, hogyan csillapíthatja és mikor kell aggódnia.
Megfázás ellen
Tévhitek a megfázásról és az influenzáról
Ha megfázott vagy influenzától szenved, akkor valószínű, hogy a körülötte lévőktől mindenféle tanácsot kap. Sok tévhit kering a megfázással és az influenzával kapcsolatban ki betegszik meg, hogyan betegszünk meg, mit kell kerülnünk és mit nem, és így tovább. Nehéz elkülöníteni a valóságot a fikciótól. Vessünk egy pillantást az influenzával és a megfázással kapcsolatos tévhitekre, hogy lássuk, mi igaz és mi nem!
Fejfájás
Fájdalomcsillapító ételek
Sokan tapasztalnak a migrén, ízületi gyulladás és különböző krónikus betegségek által okozott napi fájdalmat, és keresik azt a hatékony gyógymódot, amelynek nincs mellékhatása. Az akut fájdalom csökkentésére irányuló gyógyszeres kezelések mellett vannak bizonyos ételeklelmiszerek is, amelyek segíthetnek. 
Fejfájás gyermekeknél
A gyermeke számára megfelelő fájdalomcsillapítás kiválasztása
A Nurofen Gyermekeknek gyógyszer ibuprofént tartalmaz a fájdalom és a láz gyors és hatékony enyhítésére csecsemőknél és gyermekeknél.
Fejfájás gyermekeknél
A gyermekek fájdalmának a megértése
Egyetlen szülő sem szereti látni, hogy a gyermeke szenved. Sajnos a fájdalom az élet velejárója. Előbb vagy utóbb a gyermeke is megtapasztalja - baleset vagy betegség miatt, vagy pusztán a növekedés eredményeképpen. De hogyan érzékeli gyermeke a fájdalmat? Mi a fájdalom célja? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek kicsit jobban megérteni gyermeke fájdalmát.
Fogzási fájdalom
Hogyan vigyázzak a kisgyermekem fogaira?
Ön most készül kisgyermeke fogzására, vagy éppen most esett rajta át, úgyhogy kisgyermekének kibújtak a fogai, amiket gondozni kell. Azt gondolhatja, hogy kisgyermeke még fiatal bármilyen fogászati eljáráshoz, azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól!
Fejfájás gyermekeknél
Fejfájás tinédzsereknél
Az elmúlt évek technológiai fejlődésével a gyermekek nevelése és gyermekkora egészen más, mint az őket megelőző generációkban, és a családi élet ma nagyon eltér a néhány évtizeddel ezelőttitől.
A Nurofenről
Mit kell tennem a Nurofen túladagolása esetén?
Ha azt gyanítja, hogy gyermeke az ajánlott adagnál többet vett be, maradjon nyugodt, és cselekedjen gyorsan. 
A Nurofenről
Biztonságosan alkalmazható a Nurofen terhesség ideje alatt?
A terhesség során fokozottan ügyelni kell arra, hogy milyen gyógyszereket szed. Egyes felnőttek és gyermekek által is használható gyógyszerek nem alkalmasak terhes nők számára.
A Nurofenről
Biztonságos a Nurofen szedése szoptatás alatt?
Az ajánlott dózisban és a lehető legrövidebb ideig történő alkalmazása esetén a szoptatás ideje alatt is szedhető a csak egy hatóanyagot, az ibuprofént tartalmazó Nurofen készítmények.
A Nurofenről
Mi az ibuprofén? Mire használhatom az ibuprofént?
Hogyan fejti ki hatását az ibuprofént? Milyen hatásai vannak az ibuprofénnek? Itt megtalálja a válaszokat az ibuprofénnel kapcsolatos gyakori kérdésekre.
A Nurofenről
Okozhat-e az ibuprofén gyomorproblémákat?
A legtöbb ember számára a Nurofen ajánlott dózisban és időtartamban történő használata nem vezet rosszulléthez.