Ugrás a tartalomra

Gyermekeknek

Szűrő beállítása
Fejfájás gyermekeknél
A gyermeke számára megfelelő fájdalomcsillapítás kiválasztása
A Nurofen Gyermekeknek gyógyszer ibuprofént tartalmaz a fájdalom és a láz gyors és hatékony enyhítésére csecsemőknél és gyermekeknél.
Fejfájás gyermekeknél
A gyermekek fájdalmának a megértése
Egyetlen szülő sem szereti látni, hogy a gyermeke szenved. Sajnos a fájdalom az élet velejárója. Előbb vagy utóbb a gyermeke is megtapasztalja - baleset vagy betegség miatt, vagy pusztán a növekedés eredményeképpen. De hogyan érzékeli gyermeke a fájdalmat? Mi a fájdalom célja? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek kicsit jobban megérteni gyermeke fájdalmát.
Fogzási fájdalom
Hogyan vigyázzak a kisgyermekem fogaira?
Ön most készül kisgyermeke fogzására, vagy éppen most esett rajta át, úgyhogy kisgyermekének kibújtak a fogai, amiket gondozni kell. Azt gondolhatja, hogy kisgyermeke még fiatal bármilyen fogászati eljáráshoz, azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól!
Fejfájás gyermekeknél
Fejfájás tinédzsereknél
Az elmúlt évek technológiai fejlődésével a gyermekek nevelése és gyermekkora egészen más, mint az őket megelőző generációkban, és a családi élet ma nagyon eltér a néhány évtizeddel ezelőttitől.
Láz gyermekeknél
Milyen hőmérsékletűnek kell a csecsemőnek lennie?
Nem szokatlan, hogy a csecsemők és a kisgyermekek enyhe lázat kapjanak. A láz gyakran annak a jele, hogy a csecsemő fertőzéssel küzd, szülőként azonban természetes, hogy Ön aggódik.
Láz gyermekeknél
Gyermeke első lázával való megbirkózás
Míg a láz gyakori a kisgyermekeknél, a csecsemő legelső belázasodása ijesztő lehet a szülők számára. A gyors gyógyulás biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy tisztában legyen a láz jeleivel, és tudja, mit tehet, hogy segítsen.