Nurofen Non-Aqua 200mg szájban diszpergálódó tabletta

Víz nélkül bevehető, citromízű tabletta. Különböző eredetű fejfájás (pl. migrén), menstruációs fájdalmak, hátfájás, izomfájdalmak, fogfájás, neuralgiás fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek, valamint láz gyors és hatékony csillapítása.

Nurofen Rapid 200mg lágykapszula

A Nurofen Rapid 200 mg lágy kapszula fájdalomcsillapító hatását kétszer olyan gyorsan fejti ki, mint a hagyományos Nurofen tabletta/bevont tabletta gyógyszerformájú készítmények.

Nurofen Forte 400mg bevont tabletta

Különböző eredetű fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek, valamint láz gyors és hatékony csillapítására. 12 éves kortól alkalmazható. Ebben a változatban is kapható: 12x, 24x

Nurofen 200mg bevont tabletta

Különböző eredetű fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek, valamint láz gyors és hatékony csillapítására. 6 éves kortól alkalmazható.

Nurofen Rapid Forte 400mg lágykapszula

2x gyorsabb felszívódás a Nurofen bevont tablettához képest. Enyhe és közepesen erős fájdalom tüneti enyhítésére pl. Fejfájás, menstruációs fájdalom, fogfájás, valamint meghűléses betegségek esetén láz és fájdalom csillapítására.

Nurofen 200 mg gyógyszeres tapasz

Gyógyszerformájának köszönhetően a fájdalom területén a 24 órás alkalmazás alatt folyamatos ibuprofén felszívódást biztosít; így kifejtheti helyi gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását. A gyógyszeres tapasz rugalmas és kényelmes.