Nurofen Cold and Flu 200mg/30mg filmtabletta

Gyors megoldás a megfázás és influenza 6 tünete ellen (orrfolyás, orr- és melléküreg-dugulás, fejfájás, láz, torokgyulladás, izomfájdalmak).

Nurofen 200mg bevont tabletta

Különböző eredetű fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek, valamint láz gyors és hatékony csillapítására. 6 éves kortól alkalmazható.

Nurofen Rapid 200mg lágykapszula

A Nurofen Rapid 200 mg lágy kapszula fájdalomcsillapító hatását kétszer olyan gyorsan fejti ki, mint a hagyományos tabletta/bevont tabletta gyógyszerformájú készítmények.

Nurofen Rapid Forte 400mg lágykapszula

2x gyorsabb fájdalomcsillapító hatású (fejfájásra, mentsruácós fájdalomra, fogfájásra valamint meghűléses betegségek esetén) az ibuprofén hatóanyagú hagyományos tabletta/bevont tabletta gyógyszerformájú készítményekhez képest.

Nurofen Non-Aqua 200mg szájban diszpergálódó tabletta

Víz nélkül bevehető citromízű tabletta. Gyorsan és hatékonyan csillapítja a lázat valamint a fájdalmat (fejfájás (pl. migrén), menstruációs fájdalmak, hátfájás, reumás- és izomfájdalmak, fogfájás, neuralgiás fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek)

Nurofen Rapid Forte 400mg bevont tableltta menstruációs fájdalom csillapítására

Menstruációs fájdalom, láz és egyéb fájdalmak csillapítására

Nurofen Forte 400mg bevont tabletta

Különböző eredetű fájdalmak, meghűléses és influenzás tünetek, valamint láz gyors és hatékony csillapítására. 12 éves kortól alkalmazható. Ebben a változatban is kapható: 12x, 24x