Breadcrumbs

BabyBlog

A lázgörcs

A lázgörcs

Természetes dolog a láz, ugyanakkor lázgörcs esetén résen kell lennünk, hiszen ezt nem a láz, hanem általában valamilyen fertőzés okozza. Cikksorozatunk hatodik részében erről tájékozódhat, míg korábbi cikkeinkben a lázcsillapításról olvashatsz. Tudj meg minden fontos információt a lázgörcsről, illetve arról, hogy mit kell ebben az esetben tenned!
Fizikai lázcsillapítás

Fizikai lázcsillapítás

Előbb vagy utóbb minden gyermeknél jelentkezik a láz, azonban nem kell megijedni, ez természetes. Cikksorozatunk ötödik részében a fizikai lázcsillapítással kapcsolatos tippeket és trükköket gyűjtöttük össze. Az előző részben pedig a gyógyszeres lázcsillapításról tájékozódhatsz! Tájékozódj a legfontosabb tudnivalókról a fizikai lázcsillapítással kapcsolatban!
Lázcsillapítás gyógyszerrel

Lázcsillapítás gyógyszerrel

Ha gyermekünk lázas lesz többféle lázcsillapítási módszerrel is élhetünk. Cikksorozatunk negyedik részében a gyógyszeres lázcsillapítással foglalkozunk. Tudj meg többet a gyógyszerrel történő lázcsillapításról és azokról a Nurofen termékekről, amik ebben a segítségedre lehetnek!
Mikor kell lázat csillapítani?

Mikor kell lázat csillapítani?

Ha lázas lesz a gyermekünk fontos átgondolnunk, hogy milyen lépeseket kell megtennünk annak érdekében, hogy jobban legyen. Cikksorozatunk harmadik részben a lázcsillapítással kapcsolatban gyűjtöttünk össze hasznos információkat. Tudd meg Te is, hogy mikor kell lázat csillapítani, illetve, hogy mi a teendő láz esetén!
A megfelelő lázmérő és lázmérési módszerek

A megfelelő lázmérő és lázmérési módszerek

Cikksorozatunk második részében szeretnénk hasznos tanácsokkal szolgálni azokra az esetekre, amikor lázas lesz a gyermekünk! A láz természetes dolog, amely előbb-utóbb minden gyereknél jelentkezik. Pánikra azonban semmi ok! Ismerkedjünk meg a legfontosabb lázmérési módszerekkel, a megfelelő lázmérővel, sőt hasznos tippeket és tanácsokat adunk a lázméréshez.

Kategóriák

Címkék