Breadcrumbs

BabyBlog

Tanulási nehézségek

Tanulási nehézségek

Az iskola alapvetően egy kötelességekkel járó, ám mégis szeretett hely kellene, hogy legyen a kicsik és fiatalok körében, ahol sikerélmények érik őket, érdekes ismeretekre tehetnek szert, és életre szóló barátságokat köthetnek. Ennek ellenére a suli sok gyerek számára maga a rémálom, aminek kapuján rosszkedvűen lép be nap, mint nap. Összegyűjtöttük, milyen okok húzódhatnak meg a háttérben, ha a gyerek nem szeret iskolába járni.
Megfázás és nátha

Megfázás és nátha

Mit tegyünk ha beteg a gyerek? Ahogy bejött a hideg, nyirkos téli idő, sok gyerek elkap valamilyen vírust, és az iskolában tanulás helyett aléltan fekszik a nappaliban a kanapén. Lázas, köhög, fáj a torka, és már legalább fél csomag százas zsepit elhasznált. A szülők ilyenkor mindent megtesznek, hogy a kicsik fájdalmát és lázát csökkentsék. Jó megoldás erre a Nurofen termékcsalád, mely három hónapos kortól bármilyen korú gyermeknél alkalmazható. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tennivalókat, ha gyermekünk lázas lesz.
Milyen táplálkozás javasolt, ha lázas a gyerek?

Milyen táplálkozás javasolt, ha lázas a gyerek?

Ha gyermekünk lázas érdemes azt is megfontolnunk, hogy milyen étrendet kellene lázasan követnie. Összefoglaltuk, hogy mi az, amire nagy figyelmet kell ilyenkor fordítanunk. Amikor , elősorban a megfelelő folyadékpótlásra kell nagy figyelmet fordítanunk. Minél magasabb ugyanis a láz, annál nagyobb a kiszáradás veszélye, ami különösen a csecsemőket, kisebb gyermekeket veszélyezteti.
Mikor kell láz esetén orvoshoz fordulni?

Mikor kell láz esetén orvoshoz fordulni?

A láz ugyan természetes dolog, amely minden gyereknél jelentkezik előbb vagy utóbb. Pánikra azonban semmi ok, cikksorozatunkban utolsó részében összegyűjtöttük azokat az eseteket, amikor azonnal orvoshoz kell vinnünk a gyermekünket!

Kategóriák

Címkék