Breadcrumbs

Fájdalom tünetei

Mindenki másként tapasztalja meg a fájdalmat. Ha tudja milyen típusú a fájdalma, akkor gyorsabban felépülhet. Akár hátproblémái vannak, akár lüktető fejfájása, itt információk egész tárházát találja a különbözőféle fájdalmakról, amelyek Önt vagy családját érinthetik. Ismerje meg a fájdalom gyakori tüneteit és okait, és fedezze fel, hogyan enyhítheti a fájdalmas panaszokat.

Készüljön fel a nátha és az influenza elleni küzdelemre

Készüljön fel a nátha és az influenza elleni küzdelemre

Amikor beköszönt a nátha és az influenza szezon, a torokfájás, az orrfolyás, az arcüreggyulladással járó fejfájás és az influenzához társuló izületi fájdalmak miatt nincs mindig a legjobb formában. Sajnos az emberek többsége valamikor biztos, hogy elkapja a náthát. Ennek az az oka, hogy a leggyakoribb betegségek egyike, a felnőtteket évente 2-4, míg a gyermekeket évente 5-10 alkalommal érinti.
Ismerje meg a derékfájást

Ismerje meg a derékfájást

Derékfájástól szenved? Ha a dereka miatt nem tudja élvezni az életet és elvégezni a munkáját, akkor ezzel nincs egyedül. A derékfájás nagyon gyakori probléma, 5-ből 4 magyar embert érint valamikor élete során. Tünetei a tompa fájdalomtól kezdve a nyilalló fájdalmon át derék- vagy hátizom görcsökig terjedhetnek.
Miért okozhatnak fájdalmas panaszokat az ízületek?

Miért okozhatnak fájdalmas panaszokat az ízületek?

Élete folyamán mindenki tapasztal ízületi fájdalmat, különösen a kor előrehaladtával. A testben több száz ízület található, amelyek megtartják a testet és elősegítik a könnyed mozgást. Azonban ha betegség vagy sérülés következtében károsodnak az ízületek, az fájdalommal járhat a mozgás során.
A fájdalmak gyakori okai

A fájdalmak gyakori okai

Akár 18 éves, akár 80, valószínűleg legtöbbünkhöz hasonlóan Ön is tapasztalt már fájdalmat. Néhány esetben egyértelmű, hogy mi a fájdalom forrása, például hátfájás vagy menstruációs fájdalom esetén. Azonban néha nem ennyire egyértelmű, hogy honnan ered a fájdalom. Ha többet megtudna arról, hogy mi okozza leggyakrabban a fájdalmat, akkor könnyebben segíthetne ennek leküzdésében.